پردرآمدترین شغل‌های آزاد ایران کدامند؟ پیش‌بینی قیمت دلار دوشنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت طلا و سکه برای فردا دوشنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۴ خانوار‌ها برای مصرف اعتبار مرحله چهارم کالابرگ تا چه زمانی مهلت دارند؟ رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان رضوی: استان باید در حوزه نشان‌دار کردن مالیات‌ها پیشگام و پیشرو باشد رئیس اتاق اصناف مشهد: در چند سال اخیر به شهرک‌های صنفی توجه نشده است آغاز واردات روغن خام با ارز ترجیحی از ۲۲ شهریور تکمیل ۱۳۲۳ پروژه کشوری در طرح نشان‌دارکردن مالیات در سال ۱۴۰۳ بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) | افت قیمت خانواده پژو افزایش ۱۹ درصدی پرداخت مالیات توسط مردم در خراسان رضوی قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی اعلام شد (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) | افت ۴۰ میلیونی هایما ۸S کاهش رضایت فعالان اقتصادی از عملکرد دستگاه‌های اجرایی خراسان رضوی فردا (۱۷ شهریور ۱۴۰۴)؛ چهارمین مرحله پیش فروش سکه رونمایی از پویش مالیاتی «من انتخاب می‌کنم» | تکمیل ۴۱ پروژه استان خراسان رضوی با اعتبار ۱۲۰۰ میلیارد تومان + فیلم قیمت حبوبات از ابتدای مهر ماه کاهش خواهد یافت خسارت ۱۰ همتی قطع برق در ۵ ماه گذشته از سال‌ ۱۴۰۴ برای کشاورزان خراسان رضوی سبقت تقاضا از عرضه در بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) بررسی وضعیت بلیت هواپیما تهران به مشهد در آستانه ولادت پیامبر اکرم (ص) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) | نوسان اندک در کانال ۱۰۲ هزار تومان مدیر پالایشگاه گاز هاشمی‌نژاد سرخس: در ذخیره‌سازی گاز جلوتر از برنامه هستیم بی‌ثباتی، این بار در بازار گوشت قیمت طلا در مشهد اعلام شد (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) دلار در مشهد کانال عوض کرد (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) بررسی ظرفیت های همکاری اقتصادی خراسان رضوی با چین | فرصت چینی برای اقتصاد خراسان واریز مرحله چهارم کالابرگ الکترونیک دهک‌های اول تا سوم چهارشنبه ۱۹ شهریور | دهک‌های ۴ تا ۷ چه زمانی واریز می‌شود؟ مشهد تا پایان سال ۱۴۰۴ به شبکه فیبر نوری متصل می‌شود | ۵ همت اعتبار جدید برای تکمیل پروژه مشهد از نظر رئیس سازمان بورس، وضعیت امروز بورس متعادل است! خاموشی‌های ۴ ساعته چه زمانی تمام می‌شود؟
سرخط خبرها

زیان ده‌ترین بازار مالی در بهار امسال کدام است؟

  • کد خبر: ۶۹۶۴۵
  • ۱۷ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۹
زیان ده‌ترین بازار مالی در بهار امسال کدام است؟
براساس بررسی‌های اتاق بازرگانی ایران درحالی که سال گذشته در چنین روزهایی، بازار سرمایه بیشترین بازدهی را ثبت کرده بود، حالا کمترین بازدهی را با منفی ۱۸درصد دارد و از طلا و ارز زیان بارتر بوده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ براساس بررسی‌های اتاق بازرگانی ایران درحالی که سال گذشته در چنین روزهایی، بازار سرمایه بیشترین بازدهی را ثبت کرده بود، حالا کمترین بازدهی را با منفی ۱۸درصد دارد و از طلا و ارز زیان بارتر بوده است.


به گزارش تجارت نیوز، بازار‌های محبوب مردم برای معامله، امسال از رونق افتاده اند و مانند سال گذشته بازدهی نداشتند. در شرایط رکود و نزول کنونی، سمت تقاضا نسبت به بهار سال گذشته کاهش پیدا کرده است و قیمت‌ها یا روند نزولی در پیش دارند یا درجا می‌زنند.


بازدهی شاخص کل بورس؛ منفی ۱۸درصد

شاخص بورس که در هفتم فروردین امسال، در محدوده یک میلیون و ۳۰۰ واحدی قرار داشت، در پایان روز ۱۲خرداد سال جاری به یک میلیون و ۱۰۰ واحد رسید. بر این اساس، بورس در دو ماه ونیم ابتدایی بهار امسال، ۱۸درصد کاهش بازدهی را تجربه کرد و این درحالی بود که شاخص بورس در مدت زمانی مشابه سال قبل در حرکتی اکیداً صعودی از حدود ۵۰۰هزار واحد در ابتدای سال ۹۹ به یک میلیون واحد در ۱۲ خرداد این سال افزایش پیدا کرده و در کارنامه خود، افزایش ۵۰درصدی را به ثبت رسانده بود.


بازدهی سکه؛ منفی ۵/۴ درصد

همچنین هر گرم طلای ۱۸عیار، کار خود را در ابتدای سال۱۴۰۰، با رقم یک میلیون و ۸۰ هزار تومان شروع کرد و درنهایت بعد از چند فرازوفرود بی رونق در پایان روز دوازدهم خرداد با قیمت تقریبی یک میلیون و ۱۰۰ هزار تومان معامله شد.
سکه تمام امامی هم که سال جدید را در هفتم فروردین با رقم ۱۱میلیون و ۲۰۰ هزار تومان شروع کرده بود، درنهایت با ۵/۴ درصد کاهش بازدهی در مرز ۱۰میلیون و ۷۰۰ هزار تومان ایستاد، این درحالی است که سکه امامی در مدت مشابه سال گذشته با طی کردن مسیری تند، از قیمت ۶میلیون و ۱۰۰ هزار تومان به حدود ۷میلیون و ۴۰۰ هزار تومان رسیده و بازدهی ۲۱درصدی را پشت سر گذاشته بود.


دلار ۸درصد ارزان‌تر شد

فروردین ۹۹، دلار نیز کار خود را با نرخ ۱۴هزارو۹۰۰تومان آغاز کرد و بعد از گذشت دو ماه و دو هفته در روندی تصادی، مثل سایر بازارها، به نرخ ۱۷هزار تومان رسید تا ۲۱درصد گران‌تر شده باشد. اسکناس آمریکایی، اما در سال جاری، روند متفاوتی را به دلیل خبر‌های مثبتی که از وین می‌رسید، طی کرد و درنهایت از ۲۵هزارو۲۰۰تومان ابتدای فروردین، در اواسط خرداد با ۸ درصد کاهش بازدهی به نرخ تقریبی ۲۳هزارو۲۰۰تومان رسید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->